söndag 5 oktober 2008

Congratulations, my friends!

Jaha, då var United States en Haumschild fattigare och en Merkel rikare.

Träffade tjejerna på La Quinta Hotel klockan 9am, åt lite frulle, fick håret fixat och kollade på diverse olika bröllopsfilmer för att komma i rätt stämning. Åkte till kyrkan, bytte om och satte lite rough på kinderna. Sen var jag redo! Stod där i dörren med Paul och såg söt ut. (Tror jag lyckades ganska bra... :P)

Sen vart det middag och party. The best and craziest party I've been to here in US. Behöver jag säga mer....? Troligtvis inte.... Liz var otroligt vacker, Dave var inte heller så illa ;) Eli, Will och Jordan went crazy on the dancefloor och jag gjorde stor succee med mina svenska dancemoves.

Efterfest på hotellet, och på något vis och vänster kom en, för oss, okänd nisse in på vårat rum och började vara otrevlig. Han blev utkastad av Will och Eli. Sen kom han tillbaka och påstod att jag, Amanda och Angela hade spolat ner hans kamera i toaletten. Är det ens möjligt???

Jag tog trapporna 2 våningar upp och tänkte gå och lägga mig, när jag springer på Dan och David i korridoren. Okej, det blir inte nåt sova av här... Finally, at around 3.30am styr vi mot hotellrummet igen. Och jag kan också meddela att man utan problem kan få plats med 4 personer i en dubbelsäng. Och alla sover gott.

Jag älskar mina vänner....

Inga kommentarer: