söndag 7 december 2008

LSD - något av en drog

Igår var vi i Pewaukee och lyssnade på Life Since Death. Nate är ju lite fläbbig, men vi skrek ändå "Får man slicka lit' på'n?!?" Men i ärlighetens namn ville vi mest slicka på Sean igår. Mumma! Sicken röst den gossen har.

Nu ligger jag i min säng - där jag tänker ligga tills jag börjar jobba 4.30 - och har ont i mina höfter. Beror tydligen på att jag la en kraftfull bäll på en rackans isfläck på väg hem från Sporties i fredags natt. Men jag undrar fortfarande hur jag kan fått ont i höger höft, då jag är ganska säker på att jag hade vänster höft som stötdämpare.

På Sporties började jag prata med en nisse, och när han hör att jag är från Sverige säger han att han var utbytesstudent. I Jönnet. What are the chances?? Han var typ 2 meter lång. Sen skulle han bråka med Steve, som är knappt 1.80. Jag tog Steven i hampan och styrde därifrån (Det var då jag halkade, tydligen...)

Igår åt jag en groteskt stor frukost bestående av 3 French Toast, 1 ägg, massa bacon (Bacon, give me bacon!!!) och 3 koppar kaffe. Mmmmm... Fuzzys! I have my moments.....

Förresten, St. Nick kom i fredags natt. Det är en snäll karl (eller nåt) som stoppar presenter i julstrumporna. Som en liten försmak inför Christmas Day. Jag fick massa choklad och ett presentkort på manilyr och pedikyr. Tack Lisa! Hrm... St. Nick....

Nu blev det ett långt inlägg. Jag förklarar bort det med att jag inte haft ngt fungerande internet på 2 dagar.

Nu ska jag kolla film och göra inget.
Frågor på det?

1 kommentar:

Malou sa...

LSD!! Klockers, Elli! K-l-o-c-k-e-r-s!