fredag 30 oktober 2009

The story...


Det fanns en gång en ren student med en vit och ren overall. Sen rullade sig studenten i lera, kasade på mage nerför släntar, lät de äldre studenterna lämna sexiga handavtryck (för det är vad jag har på rumpan... eller hade innan jag rullade lite till....) körde Irländsk julafton som inkluderade shot både vid start och målgång, drack fulvin, kravlade i ett dike och shotade lite till. Studenten blev därför lerig. Och rödgrön. Även studentens väska, som en gång var svart, är nu rödgrön och kommer förpassas i ett hörn då färgen är permanent. Dessutom står det "Pimp my ass" på studentens rumpa, och overallen i sig har intagit en konstig doft då den använts som trasa till diverse olika vätskor (mest alkoholhaltiga sådana. Ingen äcklig spya. Sånt håller studenten för hög standard för att beblanda sig med).

Dessutom beblandade sig studenten med Datateknikstudenter igår, något som kan anses som upprörande med tanke på att FilFak inte beblandar sig med TekFak. Studenten håller säkrast käft om detta. Studenten anlände till sin lägenhet i tid som sig bör efter en fest som gårdagens, och började febrilt leta efter en bunt med pengar. Spårlöst borta. Studenten dricker 1 liter jouice och går och lägger sig.

Dock är studenten lycklig, då hon i morse hittade sin sedelbunt som hon trott omkommit på kravallen, samt att eftermiddagens föreläsning blev inställd. Något som studenten inte tycker kunnat komma mer lämpligt.

Studenten rullade sig sen lite mer i lera och återgick därefter till studier om Max Weber.


2 kommentarer:

Ellinore sa...

Det var en rackarns snygg målarnisse. Undrar vem det kan va?

Anonym sa...

Du ser lite ut som en kluddpung...tycker jag som tänker förbli anonym i detta inlägg!